pátek 20. února 2015

Momenty z jarních prázdnin


Byly slunečné, sněhové, odpočinkové a především mi zpětně přináší potěšení z toho, jak pěkně se každoročně s babičkou máme a jak báječně si rozumíme. A to už člověk nemusí být vůbec dítětem, aby svůj čas rád strávil právě s někým takovým, tak zkušeným a moudrým a vyměnil si s ním několik pěkných úsměvů, milých slov a objetí.

Na našich procházkách zasněženým podhůřím jsem tedy konečně mohla trochu ozkoušet nový foťák a myslím si, že budeme parťáci. A pár prvních fotografií jsem vybrala pro dnešní článek. Tak doufám, že se vám alespoň trochu budou líbit.





olše lepkavá





přes sedmi měsíci jsem tutéž mateřídoušku fotila v plném rozkvětu


jedno odpoledne konečně patřilo kreslení toho, co mám tak ráda
doufám tedy, že zanedlouho tu už opravdu budou první petrklíče...

4 komentáře:

  1. Užila sis skvělé prázdniny, Marti, v kouzelném prostředí a s milou babičkou.
    Taky jsem chodila o prázdninách k babičce, sice jenom na druhý konec Třebíče, ale připadala jsem si jako na venkově. Tehdy byla Třebíč ještě malé město.
    Moc se mi líbí tvoje prázdninové záběry. Spousta sněhu, nádherné počasí, a tím i příjemné procházky. Určitě jsi nabrala dostatek chuti a sil k dalšímu studiu. :)
    Obdivuji tvoje kreslení, petrklíč je jako živý, klidně bys mohla tvořit ilustrace do botanických publikací.
    Měj se krásně, Martinko, přeji ti do druhého pololetí jen samé úspěchy. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Opět jsem se rozhodla mrknout na tvůj blog :) A stále se nestačím divit jak jsi šikovná, ten obrázek co jsi nakreslila je překrásný a jde z tvého psaní i fotek vidět, že máš opravdu krásný vztah k přírodě, což se mi na tobě hrozně líbí :) Během toho co jsem tak procházela tvoje příspěvky jsem si říkala, že by tě mohlo bavit studovat třeba i botaniku, vím že jsi na chemické škole, ale k biologii to má velmi blízko :) Jde vidět, že tě tento blog baví stejně jako toulání se v přírodě a focení krásných fotek, je super že sis prázdniny užila, já je mám teprve před sebou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Marti, přišla jsem se podívat, co se skrývá za tvým jménem a ejhle, jak krásný a příjemný blog tady na mne čekal. Úžasné! Úžasné fotky, to je přesně to, co potřebuji :)) Nádhera, pokračuj v tom... já se budu za tebou chodit ladit na správnou notu a uklidňovat. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kristy, moc jsi mě potěšila a mám obrovskou radost, jak na tebe moje psaní a zejména teda fotky působí.
      Budu ráda, když se tu opět zastavíš, teď již snad budu aktivnější ;)

      Vymazat