čtvrtek 29. prosince 2016

Potřeba sdílet

Tento skromný blog je místem, které vzniklo z prostého důvodu. Pro sdílení všeho přirozeného a krásného, pro odpočinek, pro uvědomění si hmotných i nehmotných skutečností, nalezení klidu a útěchy.

Tak, jak se toto místo pro vyjadřování pocitů stalo důležitým, tak se po sléze na něho skoro zapomnělo. Jakoby ho duše najednou přestala tak potřebovat. Stala se totiž mnohem spokojenější, vyrovnanější a začala sdílet svou radost s milovanými okolo. Projevit své city před živými bytostmi, umění komunikovat, umění podlehnout něžnostem světa a vžít se do pocitu druhých. To je jeden z velkých darů, které duše dostala.
Na tohle místo se zapomnělo jen skoro...

Duše má opět potřebu sdílet. Tentokrát avšak nehledá útěchu, nýbrž chce sdílet radost z krásy, přirozenosti i ušlechtilosti našeho okolí - přírody a duší v ní. Potřebu si zas a zas připomenout srdcehřejivé zážitky, poukázat na místa, kde něžné bytosti mohou naleznout radost a mír, smát se a vnímat všemi smysly. V tomto případě dávat a přijímat nic nestojí.

Od vydání posledního článku uplynula opravdu dlouhá doba. Tato doba však byla velmi důležitá pro seberozvoj, uvědomění si vlastních předností a hlavně umění si jich vážit. Mít takzvaně sám sebe. Navíc se duše začala naplňovat láskou, opravdovým přátelstvím a zážitky. Je toho tolik ke sdílení a velké nadšení k tomu. Nechť se vám tu líbí.

Alba se naplnila spoustou fotografií. Zde jsou ty nejoblíbenější z uplynulého jara, léta i podzimu.

léto je nejradostnějším obdobím roku


řeka Zdobnice

motýli patří k mému citovému bohatství
andělské záležitosti




jeden z nejlepších dnů léta - piknik není o jídle, je o lidech
rakouské Alpy
Střemošická stráň - setkání s orchidejí
nezapomenutelné setkání
kreativita inspirovaná přírodou
Nemošická stráň - jarní aspekt



znovuzrozený kostel v Neratově a velký pocit čistoty

les je báječné místo
citové bohatství - herbář


A spoustu dalších příště.

Žádné komentáře:

Okomentovat